Workshop Presenteer jezelf!

Lieve Haeremers,

Educo heeft in samenwerking met Gortcoaching weer een leuk activiteit ingepland op 20 Maart. Stuur een mailtje naar Haerem@hu.nl met je naam en achternaam om je aan te melden, zet in het onderwerp: Presenteer jezelf. Onder dit bericht vind je meer informatie over de inhoud van de workshop en over gortcoaching. Wij zien jullie graag 20 maart!

In deze workshop ga je leren hoe jij jezelf beter presenteert tijdens sollicitaties of netwerkgesprekken. Door eerst meer inzicht te krijgen in je eigen krachten, valkuilen, doelen en motivaties creëer je een stevigere basis voor op de arbeidsmarkt. Met behulp van oefeningen met de bekende elevator pitch bieden wij jou praktische handvatten om jouw doelen als starter te bereiken!

GORTcoaching

GORTcoaching is een landelijk coachbureau voor individuele coaching en teamcoaching. Het is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wij werken veel voor particulieren, bedrijven en ambitieuze coach bureau’s die hun coaches nog beter willen laten presteren. Persoonlijke ontwikkeling staat bij GORTcoaching centraal. Daarom bieden wij naast coaching ook trainingen en workshops aan op dit gebied. Een mooie manier om in jezelf te investeren!

Voor meer informatie over GORTcoaching ga naar: www.gortcoaching.nl.

Reageer hier

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.